TuneList - Make your site Live

2013. szeptember 1., vasárnap

Kezdet

1998. Szeptember 1.


Ma van a suli első napja. Ilyenkor mindig csak délig van a suli, ez az első sulis napom, végre elsős lettem, csak Kittytől, a nővéremtől tudom, hogy ma délig leszünk. Kitty és Lara az én két nővérem. Kitty az idősebb, 16 éves, Lara 14 és én 6. Eddig volt már 5 dadám, minegyiket elüldöztem, csak egyszerűen nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy befestem lila festékkel valaki haját, az szép, de Ms.Donna ezt nem így gondolta, ezért felmodott. Amíg nincs dadám Lara vigyáz rám és utál rám vigyázni. Folyton a pasijával dumál a vonalason. Nem ismerem azt a srácot, de elég... lázadó. Igen ez a jó szó a cigiző, piálóra. Azt hiszem. Én nagyon keveset tudok mindenkiről, az oviban senki nem mondott el semmit. Anyáék pedig csak arról beszélnek velem, hogy a dadák így és a dadák úgy... Pff. Idegesítő szüleim vannak. Hat éves létemre elég okos vagyok. Tudok olvasni és írni is csak elég hibásan.. Anya egy csoda gyereknek tart, azt mondta, hogy ha jó leszek akkor majd a suliban jó jegyeim lesznek. Ez nem tudom, hogy nekem miért jó. Én szerintem ha jó vagyok akkor inkább egy barbi baba kell, nem jó jegy. Anya és apa nagyon sokat dolgozik, valószínüleg ezért eszünk minden este szendvicset és kínait. Szeretek rajzolni főleg a falra, zsírkrétával. Majd ha nagy leszek fal festő leszek.
- Lolaaaaa! - szólt Kitty.
- Igen?
- Gyere indulunk a suliba.
- Oké - és lementem a lépcsőn. Utálom az egyenruhát, mintha valami felvonulásra mennénk. Kitty megigazitotta a masnit a hajamban. Elég furcsa, mert én és Lara barna hajúak vagyunk, de Kitty szőke, valőszínüleg azért, mert anya az szőke, apa meg barna hajú. A suli felé tartottunk és egyszer csak egy egész pici madárka a lábam elé esett, én felordítottam, hogy "Jaj. Szegény madárkaaa!!" Kitty pedigrám szólt, hogy ne odibáljak, Lara pedig nem hallott semmitt, mert a fülében odítatta a zenét. Lara nagyon szép lány, mindig csinosan öltözik, Kitty is. Kitty nem a legmenőbb csaj a suliban, de a pasija az a legmenőbb... elvileg. Lara mindig is féltékeny volt Kittyre, de aztán jött Larának Lenny és már nem volt féltékeny, Kitty és Max már 2 éve járnak, tehát 9.-ben kezdtek egymásba szeretni. Anya és apa imádják Maxet, viszont Lennyt utálják. Lara és Lenny a nyáron a gólya táborban találkoztak. Lara el is kanyarodott a buszmegálló felé, mert neki máshol van a gimije. Az én általános sulimhoz közel van Kitty gimije. Mind a hárman más suliba járunk, Kitty egy francia tagozatos gimibe, Lara egy rajz szakközép iskolába, én pedig Kittyvel az én iskolám felé tartottunk és amikor megérkeztünk Kitty csak sok sikert kívánt és beküldött a kapun a suliba ahova majd 8 évet fogok járni. Bementem és mindenkivel összebarátkoztam, van egy legjobb barátom az a neve, hogy Vicky. Délben értem jött Kitty és mentünk is haza, amikor beléptünk a házba egy anya egy öregebb nénivel beszélgetett.
- Lola, gyere ide bemutatom az új dadád, Mrs.Golden-Buttont. - mondta anya én meg szánalmasnak tartottam, hogy még egy dada kell.